Notes on…

Notes on va fi o rubrica speciala, care periodic va aborda alt subiect. Despre ce va fi vorba? Vom alege o arie larga, precum curatare, hidratare, ingrijirea unghiilor, ingrijirea corpului si vom studia impreuna toate posibilitatile existente de a hidrata tenul, de exemplu: de la uleiuri simple sau combinate, serumuri, creme, uleiuri din comert, tonere, masti, pana la lotiuni si capsule. De asemenea vom trece prin diferite segmente de pret.

notes-on-wood-2-1315485

Asa ca voi alterna teoria cu practica : dupa un post in care va povestesc despre hidratarea corpului folosind uleiurile vegetale, de exemplu, vor urma cel mai probabil review-uri la cateva uleiuri si, poate, 1-2 mixuri de uleiuri  din comert, cel mai probabil din doua segmente de preturi diferite. Si apoi trecem la urmatoarea categorie.

Nu ne vom limita sa vorbim doar de produse, ci si de tehnici/ diferite modalitati de utilizare si bineinteles, ce accesorii se pot folosi si cat de eficiente sunt.

Primul subiect abordat la aceasta rubrica este unul drag mie: curatarea tenului – o aria unde am experimentat destul de mult si pentru care se pot gasi multe produse ieftine si bune. 

Asa ca, sa-i dam drumul cu Notes on: Cleansing.

cleansers

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s