Ce va atrage din ce folosesc?

Sau postarea fulger cu poza/pozele cu produsele pe care le incerc in perioada respectiva.

Cand vine vorba de review-uri, cel mai probabil voi fi mai tentata sa scriu despre produsele care imi plac sau displac cel mai mult, despre produsele noi sau despre produsele laudate in blogosfera, dar poate nici pentru toate acestea nu voi avea timp, d`apai pentru produsele care nu trezesc niciun sentiment in mine? Adica acele produse care nu fac rau, dar nici nu fac vreun mare bine.

Ei bine, daca veti gasi prin aceste postari fulger produse pe care ati dori sa vi le achizitionati si ati vrea sa stiti parerea mea, lasati un comentariu postului si pe cat posibil o sa fac un review ca la carte, asa cum v-am povestit aici.

produse

Acest tip de postare nu si-a gasit locul in cele va prezentam ce o sa gasiti pe blog deoarece in cadrul acestei postari eu nu va voi vorbi despre produsele respective, ci doar le voi enumera. Si le enumar in ideea de a porni aici o discutie intre mine si voi, pentru a va intelege si cunoaste interesele voastre, precum si pentru a-mi cunoaste si voi preferintele si experienta. Pentru ca cel mai bine vorbesti despre un produs cand il folosesti in acea perioada, nu peste o luna, doua, trei.

Asa ca, bring it on! Prefer sa nu imi vad timpul de postari si de r eview-uri ceruta, decat sa stau si sa ma relaxez… prea mult! 😀

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s